Vaaliteemoja:

Vaaliteemojani lyhyesti:

- Itsenäinen Juupajoki, se ainoa oikea Juupajoki

- Vähempiosaiset haettava mukaan toimintaan vaikka kotiovelta

- Juupajoki muuttovoittoiseksi, uusia ideoita tarvitaan valtuustoon 

- Yrittäjien hyvinvointi ja uudet työpaikat Juupajoen pelastusrengas

- Teatteria ja Jalkapalloa lisää Juupajoelle

Ja muutama vaaliteema vähän pidemmällä tyylillä:

1. Vähempiosaisille ei saa kääntää selkäänsä. Yksinäiset, syrjäytyneet ja masentuneet pitää houkutella ulos asunnoistaan tarjoamalla matalan kynnyksen toimintaa johon olisi yhtä helppo tulla kuin omaan olohuoneeseensa. Ja tarvittaessa ihmiset haetaan vaikka kotiovelta mukaan toimintaan. 
Itse olen valmis olemaan tässä toiminnassa aktiivisesti mukana, ja myös markkinoimalla sitä ahkerasti ympäri Juupajokea.

2. Juupajoki muuttovoittoiseksi. Nyt kun Juupajoen asukasluku on pudonnut alle kahdentuhannen, täytyy alkaa pikku hiljaa jotain tekemään. Innokkaita ja idearikkaita Juupajoen markkinoijia tarvitaan nyt valtuustoon, ja itse lupaan tuoda muutaman uuden idean Juupajoen markkinointiin sekä omakotitonttien myyntiin.

3. Teatteria ja jalkapalloa Juupajoelle! Lupaan olla aktiivisesti mukana kehittämässä Juupajoen kulttuuri- ja liikuntatoimintaa. Mukavaa olisi jos vaikka saataisiin lisää harrastajateatteri toimintaa ja elokuvanäytöksiä Juupajoelle, sekä yhteisiä jalkapallohetkiä joko kuntoilu tai kilpailumielessä.

4. Tervetuloa Juupajoelle! -palvelu. Valtuutettuna lupaan olla henkilökohtaisesti esittelemässä uusille Juuupajokelaisille kuntaa ja kunnan palveluja. Monta kertaa uusien asukkaiden on paljon mukavampi muuttaa uuteen kotikuntaansa jos joku paikkakuntalainen on toivottamassa heidät tervetulleiksi, ja samalla esittelemällä kuntaa mahdollisimman monipuolisesti.

 

Lisää mielipiteitäni Ylen vaalikoneessa:  https://vaalikone.yle.fi/kuntavaalit2017/juupajoki/ehdokkaat/27025 

www.Juupajoki.info

45.png